Европейската комисия оповести решението си за регистрация на италианското сирене Piacentinu Ennese, като географско означение в Европа.
Решението може да откриете тук.
Това италианско сирене се произвежда в провинция Енна, Сицилия и по точно в: Aidone, Assoro, Barrafranca, Calascibetta, Enna, Piazza Armerina, Pietraperzia, Valguarnera, Villarosa.
Piacentinu Ennese се произвежда от векове в този район на Италия.
Повече за спецификите на продукта може да откриете тук.
English version
The European Commission announced its decision to register the Italian cheese Piacentinu Ennese as a geographical indication in Europe.
The decision can be found here.
This Italian cheese is produced in the province of Enna, Sicily and precisely: Aidone, Assoro, Barrafranca, Calascibetta, Enna, Piazza Armerina, Pietraperzia, Valguarnera, Villarosa.
Piacentinu Ennese produced for centuries in this region of Italy.
More about the specifics of the product can be found here.
Решението може да откриете тук.
Това италианско сирене се произвежда в провинция Енна, Сицилия и по точно в: Aidone, Assoro, Barrafranca, Calascibetta, Enna, Piazza Armerina, Pietraperzia, Valguarnera, Villarosa.
Piacentinu Ennese се произвежда от векове в този район на Италия.
Повече за спецификите на продукта може да откриете тук.
English version
The European Commission announced its decision to register the Italian cheese Piacentinu Ennese as a geographical indication in Europe.
The decision can be found here.
This Italian cheese is produced in the province of Enna, Sicily and precisely: Aidone, Assoro, Barrafranca, Calascibetta, Enna, Piazza Armerina, Pietraperzia, Valguarnera, Villarosa.
Piacentinu Ennese produced for centuries in this region of Italy.
More about the specifics of the product can be found here.